Aankoopinspectie Zilver

Wat houdt aankoopinspectie zilver in?

Een aankoop van uw droomwagen bij een particulier of autobedrijf? Onze ervaring zorgt voor een prijsonderhandeling die leidt tot een correcte aankoopprijs.

Wij kijken na of alle voertuigdocumenten van je droomwagen aanwezig zijn én of ze echt zijn. Dit ongeacht het land van herkomst.

Carspection voelt je droomwagen uitvoerig aan de tand. Dit doen we door de motor, aandrijflijn, remmen en schokdemping grondig te testen. Ook alle functionele componenten in het interieur testen wij uit. 

De lakdikte van uw droomwagen vertelt veel over de levensloop ervan. Carspection zorgt voor een meting van alle carrossiedelen. En legt zo de pijnpunten op de carrosserie bloot. Zoals er zijn: herstelde ongevalschades en onzorgvoldige herstellingen.

Met ieder voertuig realiseren we een uitgebreide testrit waarbij we alle onderdelen van de aandrijflijn zullen inspecteren.

Tijdens de testrit zal ook de ophanging proefondervindelijk worden nagekeken. Hiernaast controleren wij ook visueel alle ophangingsonderdelen.

Binnen de onze checklist zijn heel wat gedetailleerde aandachtspunten ondergebracht met betrekking tot de elektrische installatie van het voertuig. Zo zijn we er zeker van dat we geen enkel detail uit het oog verliezen. Verder worden uiteraard de accu en andere elektrische onderdelen grondig geïnspecteerd.

Alle moderne voertuigen die voorzien zijn van een OBD2-connector zullen worden uitgelezen met ons diagnosetoestel. Op deze manier komen vaak ook aandachtspunten aan het licht, die anders over het hoofd gezien worden.

Plus volgende 3 inspecties:

Specifieke controle op
zwakke punten merk + type

Hierbij voeren we een grondige voorstudie uit van de betrokken droomauto. Hierin worden zwakke punten opgespoord van onder andere motor, aandrijflijn, carrosserie, 

Inspectie op mobiele brug

De grondigheid van een inspectie is cruciaal voor een zo sluitend en betrouwbaar advies. Vandaar dat wij de onderkant van de wagen niet overslaan. De mobiele hefbrug laat ons onder andere toe lekkages op te sporten, tekenen van roest, schade door onzorgvuldig gebruik van de auto.

CO2-test cilinderkoppaking

Hierbij gaan we na of cilinderkoppakking van de wagen nog in goede staat is. Dit via een druktest op het koelcircuit. 

Boek nu uw inspectie Zilver

Sluit Menu
×
×

Winkelmand