OVER CARSPECTION

De rode draad door ons verhaal? U raadt het misschien al. Inderdaad, auto’s. We durven zelfs meer zeggen, auto’s in de emotionele zin van het woord.

Een in detail gerestaureerde Volkswagen Kever, een gave recente BMW M3 of een volledig originele én ongerestaureerde Porsche 911. Stuk voor stuk auto’s die tot de verbeelding spreken, onze emoties prikkelen én onze drang aanwakkeren. Inderdaad, die drang…tot rijden, tot het ruiken van verbande benzine, tot het horen van die 6 cilindermotor die je in toeren jaagt. 

Net wanneer die drang onhoudbaar wordt, komt Carspection in het spel. Want hoe dan ook moet uw droomauto er ooit komen toch?

Carspection bestaat uit een tweekoppig team. Zowel Hendrik als mezelf, Bram, ronden allebei onze hogere studies succesvol af én werken al ons hele werkleven in de automotive. Voor ons beiden een boeiend werkverleden dat onze kennis en vaardigheden op scherp stelde. En daarbij onze passie voor de auto alleen maar liet groeien. Een passie die wij graag met u delen, door u bij te staan bij volgende zaken:

  • Aankoop en verkoop
  • Autoinspectie 
  • Autoimport en export
  • Marketing (fotografie, events)
Indien u verder nog vragen zou hebben over wie we zijn en hoe we werken, vul doorvoor onderstaand contactformulier in én wij antwoorden u spoedig. 

 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand